Stay up to Date
< News

Frontal Communication – singurul Vmware Premier Partner in Romania


Jul 5, 2011

Frontal Communication anunta ca a dobandit cel mai inalt grad de parteneriat VMware si anume, cel de Premier Solution Provider, fiind singurul partener VMware din Romania din categoria sa ce detine acest titlu.

Dobandirea gradului de parteneriat VMware Premier Solution Provider presupune indeplinirea cerintelor pentru atingerea unei game largi de expertiza, precum si dezvoltarea competentelor si abordarea unui model de business orientat catre client.

Statutul de Premier presupune un volum de business cu VMware de 500 000 USD/an ceea ce atesta, pe langa competentele tehnice, si forta financiara, Frontal Communication avand capacitatea de a aborda proiecte de anvergura atat din punct de vedere tehnic, cat si comercial.

"In contextul economic actual companiile trebuie sa se diferentieze si sa-si schimbe modelul de business pentru a face fata provocarilor. De aceea, Frontal Communication este compania care, pentru a sustine cresterea, diferentierea si profitabilitatea clientilor sai care vor sa apeleze la resurse tehnice calificate, investeste permanent in certificarile si calificarile personalului" - a declarat Sebastian Banica, Executive Director Frontal Communication.

Certificarea VMware Premier Solution Provider diferentiaza major Frontal Communication de ceilalti parteneri VMware din Romania, fiind primul partener care detine in prezent toate cele trei competente fara de care nu s-ar putea ob?ine un înalt grad de satisfac?ie a clientilor: Infrastructure Virtualization, Business Continuity si Desktop Virtualization. Mai mult decat atat, aceste competente atesta capabilitatile Frontal Communication in designul si integrarea de solutii virtuale fiind astfel un consultant de incredere pentru clientii interesati in implementarea unei arhitecturi virtuale.

< News