Stay up to Date
< News

Primul premiu global oferit de Cisco unei companii din Romania


Apr 4, 2011

Cisco recunoaste competentele Frontal Communication la nivel mondial prin acordarea premiului Arhitectural Excellence Partner of the Year. Premiul a fost inmanat de catre John Chambers, Chairman & Chief Executive Officer Cisco in cadrul Cisco Partner Summit 2011 organizat la New Orleans in perioada 28 februarie - 3 martie 2011.

In timpul receptiei de decernare a Premiilor Globale (Global Awards reception), Cisco a recunoscut succesele obtinute de partenerii sai la nivel mondial si a evidentiat cateva dintre cele mai importante. Partenerii au fost premiati pentru performantele lor deosebite atat la nivel mondial, cat si la nivel de regiune geografica.

Frontal Communication a obtinut in cadrul acestei ceremonii grandioase premiul global intitulat "Architectural Excellence Partner of the Year".

Obtinerea acestui premiu la nivel mondial reconfirma competentele de networking, servicii si suport detinute de Frontal Communication, competente fara de care nu s-ar putea obtine un inalt grad de satisfactie a clientilor.

Astfel, ziua de 1 Martie 2011 a consemnat confirmarea la nivel mondial de catre Cisco a capabilitatii Frontal Communication in integrarea solutiilor si arhitecturilor complexe. Este cel mai important premiu acordat pana acum de Cisco unei companii din Romania.

Aceasta reusita a fost posibila gratie colaborarii de 9 ani cu Cisco, a investitiilor in certificarile si calificarile personalului. Mai mult decat atat, Frontal Communication continua sa investeasca in dezvoltarea competentelor si sa promoveze o abordare coerenta cu modelul de afaceri al companiei centrat pe client.

"Este o onoare si un privilegiu pentru Frontal Communication sa i se atribuie acest premiu global in calitatea sa de partener Cisco", a declarat Erik Graf, Presedintele Consiliului de Administratie Frontal Communication. "Premiul Architectural Excellence Partner of the Year recunoaste performanta Frontal Communication si realizarile acesteia ca un partener global Cisco in 2010."

Tot in cadrul Cisco Partner Summit au mai fost acordate premii pe tari. Frontal Communication a obtinut urmatoarele premii pentru Romania:

  • - Services Partner of the Year
  • - Technology Excellence - Borderless Network
  • - Public Sector Partner of the Year

Aceste premii recompenseaza efortul echipei Frontal Communication de a mentine gradul inalt de specializare tehnologica pe care il detine in prezent in implementarea si dezvoltarea cu succes a unor proiecte complexe, beneficiind de girul, increderea si suportul Cisco.

Sebastian Banica, Director Executiv al Frontal Communication, declara: "Aceste premii confirma un parteneriat de succes la nivel mondial si reflecta angajamentul nostru continuu in a investi in tehnologia Cisco si in portofoliul sau de arhitecturi. As dori sa felicit in mod special echipa noastra, pentru care obtinerea acestor 4 premii ilustreaza expertiza pe care o detine in furnizarea de servicii si arhitecturi Cisco."

Cisco confirma astfel reputatia si competentele Frontal Communication la nivel national si deschide oportunitatea transformarii Frontal Communication intr-un integrator regional pe solutii complexe in proiecte pe infrastructuri critice.

< News